Sztárok

Hatalmas örömhírt jelentett be Channing Tatum exneje

Az Instagramon jelentette be az örömhírt.

Röviddel a válása után ismét rátalált a boldogság: második gyermekét hordja a szíve alatt Jenna Dewan, aki 9 éven át volt Channing Tatum felesége” – írja a Blikk.

Jenna Dewan / Fotó: Getty Images

Tavaly áprilisban derült ki, hogy Jenna Dewan és Channing Tatum csaknem egy évtizeden át tartó házassága zátonyra futott. A színész válása után szinte rögtön Jessie J-vel jött össze, a modell-színésznőre pedig Steve Kazee zenész és színész oldalán talált rá a boldogság. Jenna Dewan azonban úgy döntött, a babavárás örömhíréről hamar beszámol az Instagram-oldalán, írja a Blikk a Mirror hírére hivatkozva.

„Anyának lenni egész egyszerűen a legjobb dolog a világon. Steve Kazee, te egy ajándék vagy odafentről, és én már nagyon izgatottan várom, hogy új taggal bővüljön a családunk” – írta Jenna Dewan, akit sokszor ért bírálat azért, mert anyaként túl szexi fotókat posztolt magáról.

Az örömhírről  Jenna Dewan mostani párja, Steve is beszámolt az Instagramon. Azt írja, egész életében erre a pillanatra várt, és úgy érzi, nem is találhatott volna jobb embert a modellnél a családalapításhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top