Öltözködjünk

Katalin hercegné 14 legemlékezetesebb divatpillanata 2017-ből

Előre szólunk: szubjektív válogatás következik. Szerintünk ezek voltak idén Katalin hercegné legemlékeztesebb divatpillanatai.

 

 

Getty

Katalin hercegné február elején immár harmadszor jelent meg nyilvános eseményen ebben a 2011-es Luisa Spagnoli kosztümben. Stílusosan ismételt. Már megint.

Getty

A hercegi pár idén részt vett a BAFTA díjátadón. Katalin  „antihercegnős” Alexander McQueen ruhában érkezett az eseményre, kifejezve, hogy nem akarja túllicitálni öltözékével az est főszereplőit, a filmsztárokat. 

Getty

Rózsaszín tweedben, a Szülészek és Nőgyógyászok Királyi Kollégiumának rendezvényén, március 23-án.

Getty

A 42nd Street című musical premierjén egy elképesztően szép, bordó Marchesa ruhában jelent meg, melyhez egy 88 font (vagyis nagyjából 30.000 forint) értékű gigafülbevalót választott a Kate Spade márkától.

Getty

Testvére, Pippa Middleton esküvőjén púderszínű Alexander McQueen ruhában terelgette a gyerekeket.

Getty

Június 12-én, a Victoria and Albert múzeumban ismét bebizonyította, hogy remekül áll neki a tweed.

Getty

A hercegi család lengyelországi látogatásán egy lengyel divattervező, Gosia Baczynska kreációját is magára öltötte. És milyen jól tette!

Getty

Lengyelországból Németországba utaztak tovább, ahol a hercegné egy Markus Lupfer ruhában és Prada szandálban mutatta meg, milyen is az a nyári sikk.

Getty

A hamburgi reptér kifutóját valósággal beragyogta Katalin hercegné levendulalila szettje és persze György és Charlotte cukisága.

Getty

Augusztus 30-án Katalin, Vilmos és Harry a Kensington-palota, Diana hercegnő tiszteletére csupa fehér virággal beültetett kertjében emlékeztek meg a húsz éve elhunyt walesi hercegnőről. Katalin pipacsmintás ruhájával üzent, Nagy-Britanniában ugyanis a pipacs háború és a béke szimbóluma, Diana hercegnő harcos életét és halálának tragikus körülményeit ismerve pedig a pipacs szimbólum rá is vonatkoztatható.

Getty

Harmadik terhességének szeptember eleji bejelentését követően Katalin hercegné néhány hétre eltűnt a nyilvánosság elől. Október 10-én jelent meg újra nyilvános eseményen, mégpedig egy fogadáson, melyet a Mentális Egészség Világnapja alkalmából tartottak a Buckingham-palotában. A hercegné egy rá nagyon jellemző ruhadarabot, nevezetesen egy világoskék csipkeruhát viselt a Temperley London divatháztól. Szemből még ugyanolyan vékonynak tűnt benne, mint máskor, ám amikor oldalt fordult, látszott, hogy egy picit már gömbölyödik a pocakja. 

Getty

Néhány nappal később Katalin elkísérte Vilmos herceget egy jótékonysági eseményre, melyet a londoni Paddington állomáson rendeztek, a Paddington 2. című mesefilm közelgő bemutatója kapcsán, 130 gyereknek. A maci egyből meg is táncoltatta a rózsaszín, virágmintás ruhában és új frizurával megjelent Katalin hercegnét.

Getty

I. Erzsébet és Fülöp herceg 70. házassági évfordulóját ünnepelték november végén a windsori kastélyban. Az estélyen Katalin hercegné a királynő egyik gyémántokkal díszített gyöngysorát viselte, ezzel is tisztelegve az uralkodó előtt. A nyakékhez Diana hercegnő egyik híres ékszerét, a tojás alakú gyönggyel és apró gyémántokkal díszített Collingwood fülbevalót vette fel.

Getty

Bár Nagy-Britanniában nem ünneplik december 6-án a Mikulást, Katalin egy csodás mikuláspiros ruhában látogatott el férjével Manchesterbe, egy internetes zaklatással kapcsolatos konferenciára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top