Öltözködjünk

Újabb reptéri szarkákat fogtak Ferihegyen

Két rakodómunkást gyanúsít a rendőrség azzal, hogy a repülőgépre feladott poggyászokban kutattak.

Ismét lefüleltek két reptéri szarkát a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren, ahol az elmúlt hónapokban szigorítottak a biztonsági intézkedéseken.

A rendőrség tájékoztatása szerint május 16-án az egyik rakodómunkás egy utas feladott bőröndjében kutatott értékek után, míg másik társa figyeléssel biztosította az akciót. Nem figyelt eléggé, mert a lopás csak lopási kísérlet maradt, mégis előállították őket.

A Malév egyik működő leányvállalata, a földi kiszolgálási szolgáltatásokat nyújtó Malév Ground Handling dolgozói poggyászokat pakolnak ki egy repülőgépből a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A légitársaság 66 évnyi, csaknem folyamatos működés után, 2012. február 3-án leállt – MTI Fotó: Mohai Balázs

A 37 és 23 éves férfiakat lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói gyanúsítottként kihallgatták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top