Öltözködjünk

Hódít a csipke, tarol a tüll: íme az őszi-téli esküvőiruha-trendek

Évek óta hódítanak a csipke- és tüllruhák a menyasszonyok körében, ám szép lassan begyűrűzik a letisztult, finom, lágy esésű, ekrü és pasztell minimál dizájn az esküvői ruhák piacára.

Halász Éva öltözéktervező mesél a legújabb trendekről, akinek legújabb kollekciója szintén megtalálható lesz az Őszi Esküvő Kiállításon november 10-én és 11-én.

eskuvo, tel, trend

Fotó: Erdélyi Ákos

Nincs könnyű dolga annak a menyasszonynak, aki elképzelés nélkül vág neki az esküvői ruha kiválasztásának. Színben, fazonban, anyagban elképesztően széles a választék, ara legyen a talpán, aki egykönnyen megtalálja a tökéletes álomruháját.

A királylányos vonal még mindig rendkívül népszerű a menyasszonyok körében, ahogyan a csipkeruhák sikere is töretlen. Az elmúlt időszakban azonban egyre inkább hódít a minimál dizájn a menyasszonyi ruhák kínálatában, ezek letisztult, finom, lágy esésű viseletek, ekrü és halvány pasztell színekben” – meséli Halász Éva, aki 2012 óta saját márkájával van jelen a piacon. A tervező elmondta, a télen házasulandó menyasszonyok számos kiegészítő közül választhatnak, amivel tökéletessé varázsolhatják a szettjüket. „Nem kell megijedni, ha hűvösebbre fordul az idő, gyönyörű bolerók, kiskabátok, kalapok, kesztyűk választhatók a ruha mellé, amivel igazán királynőssé varázsolható egy téli esküvő. A szabadtéri fotózásokon is rendkívül látványosak ezek a kiegészítők” – mondta el Halász Éva, aki azt is elárulta, hogy egyetlen dolog van, amit ő kifejezetten nem szeret menyasszonyon látni.

eskuvo, tel, trend

Fotó: Erdélyi Ákos

Az abroncsok ideje lejárt, a tervezők egész egyszerűen csak az anyagon szeretnének spórolni ezzel a trükkel, de egy igazán jól megvarrt menyasszonyi ruhának csak akkor lesz tökéletes esése, ha abban benne van az anyag és nem egy vékony réteg alá rejtett abronccsal próbálják feldobni. A lányoknak azt javaslom, inkább keresgéljenek tovább, de ne alkudjanak meg egy abroncsos ruhával” – zárta szavait Halász Éva, akinek idei esküvőiruha-kollekcióját az ünnepi csillogás jellemzi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top