nlc.hu
Otthon
A kerti törpéknek befellegzett! – Ízléses kerti kiegészítők, 8000 forint alatt

A kerti törpéknek befellegzett! – Ízléses kerti kiegészítők, 8000 forint alatt

A bárgyú mosolyú kerti törpéken túl, de még a meztelen nős márványszökőkúton innen, számos klassz dekortárggyal dobhatod fel a kerted. Függetlenül attól, hogy az ablakpárkányon, az erkélyen vagy a házad udvarán van alkalmad kertészkedni.

 

Szélforgók

Egyszerű, mégis látványos kiegészítő  a szélforgó, mely a virágládákba és az ágyásokba egyaránt illik. Amennyiben kifejezetten vidám, játékos hatásra törekszel, használj színes szélforgókat, ha viszont a visszafogottabb, elegánsabb stílus a szimpatikusabb, válassz ezüstös fényű, rozsdamentes acélból készült modelleket. Ugyan egy szélforgó is szélforgó, de még jobb, ha többet is elhelyezel egymás közelében: több különböző színűt vagy méretűt, a lényeg, hogy lehetőleg ne legyenek teljesen egyformák.

Butlers, 890 forint/db
Butlers
890 forint/db
Ikea, 1490 forint
Ikea
1490 forint
Blomus, 2940 forint
Blomus
2940 forint

Világíts!

Nappal színeikkel feldobják, este pedig hangulatos fénnyel világítják be a teraszodat vagy a kertedet ezek az ügyes gömböcskék. A beépített napelemek a napenergiát fénnyé alakítják át, így semmiféle elektromos csatlakoztatásra nincs szükség. A gömböket felakaszthatod a rácsra vagy egy fa ágára, de a hozzájuk tartozó kampó segítségével a földbe is leszúrhatod őket.

Ikea, 1990 forint
Ikea
1990 forint
EzPontAz.hu, 7990 forint
EzPontAz.hu
7990 forint

 

Szintén furfangos darab ez a multifunkciós kültéri kaspó: egyrészt ugyanúgy tárolhatsz benne bármilyen méretben megfelelő cserepes növényt, mint bármely hagyományos kaspóban, ez a modell azonban napnyugta után automatikusan világítani kezd, méghozzá a nap folyamán begyűjtött napenergiát felhasználva. Ha a kaspó naphosszat árnyékban áll – mert például árnyékkedvelő növényt tartasz benne –, akkor sem kell lemondanod a fényről, hiszen a napelemeihez egy háromméteres hosszabbító kábel tartozik. Ha viszont úgy döntesz, akár ki is kapcsolhatod a világítást.

Romantikus és dekoratív

A virágmintás, antikolt virágcserépszett, az igényesen megmunkált öntöttvas virágkosár vagy épp a kismadaras, fém virágtámasz harmonikusan „együttműködnek” a dísznövényeiddel. Rusztikusan romantikus hangulatot csempésznek a teraszra vagy a kertbe.

Lidl, 1299 forint
Lidl
1299 forint
Kert- és Otthonbolt, 5400 forint
Kert- és Otthonbolt
5400 forint
Kert- és Otthonbolt, 6500 forint
Kert- és Otthonbolt
6500 forint

 

Az erkélyre vagy a kertre néző házfalat könnyűszerrel dekorálhatod egy csinos, természetes mintákkal díszített kültéri hőmérővel. Nem csupán mutatós, de praktikus is.

Kert- és Otthonbolt, 2600 forint
Kert- és Otthonbolt
2600 forint
N-Team Shop 3140 forint
N-Team Shop
3140 forint

Bájos kiegészítője lehet a kertednek egy formás, kerámia madáritató is. Helyezd el egy kellőképpen nyugalmas, védett, de azért jól látható helyen és ne felejtsd el rendszeresen feltölteni vízzel! Ha így teszel, kedvedre gyönyörködhetsz majd az iszogató, fürdőző madarak látványában.

AzÉnKertem.hu, 6000 forint
AzÉnKertem.hu
6000 forint
Kert- és Otthonbolt, 3900 forint
Kert- és Otthonbolt
3900 forint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top