Otthon

Összeköltözik az anyjával a csalfa Kristen Stewart

A színésznő szülei válnak. Anya és lánya ezért egy malibui luxusházban bútoroznak össze. Annyira azért nem sajnáljuk őket.

Kristen Stewarttal idén nyáron szakított párja, Robert Pattinson, miután kiderült, hogy a lány megcsalta őt a nős, kétgyermekes rendezővel, Rupert Sandersszel. A színésznő még javában a sebeit nyalogatta a szakítás után, amikor a szülei, Jules és John 27 év után, elhidegülésre hivatkozva augusztus közepén beadták a válókeresetet.

 

Kandallós nappali
Kandallós nappali

A frissen szinglivé vált anya és lánya úgy döntöttek, az lesz a legjobb, ha egy fedél alá költöznek, így vásároltak maguknak egy 4,8 millió dolláros, tengerparti luxusházat Malibuban.

Az egyik hálószoba az ötből
Az egyik hálószoba az ötből

 

Az 540 négyzetméteres, háromszintes épületben 5 hálószoba és fürdőszoba, tágas nappali és étkező, szuper konyha és pazar napozóterasz található, Kristen és anyukája egész biztos kiválóan el fognak férni. Sőt, ha valamelyiküknek vendége érkezik, a főépület mellett álló csinos vendégházba is elvonulhat vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top