Otthon

Űrtök és paratök: 5+1 szokatlan lámpás

Nem biztos, hogy elfér benne a mécses, sőt nem is kell feltétlenül valódi tökből készülnie. Extrém variációk töklámpásra...

Űrtök

5+1 szokatlan töklámpás

 

A sci-fi műfaj elkötelezett híveinek, valamint azoknak, akik ki nem állhatják narancssárga színt, egész biztosan szimpatikus ez az űrtök, mely ráadásul nem a belsejében gyújtott mécses, hanem a felületét borító foszforeszkáló festék segítségével világít a sötétben.

Márkafüggőknek

5+1 szokatlan töklámpás

Bár ezt valamivel macerásabb lenne az alkaron lóbálni, mint a márkafüggők körében oly népszerű Louis Vuitton-táska eredetijét és hamisítványait, fricskának kétségkívül tökéletes…

Paratök

5+1 szokatlan töklámpás

Azoknak, akik egy kiadós borozással tervezik megünnepelni a halloweent, ez lehet az elképzelhető legstílusosabb dekoráció. Igaz, jó előre el kell kezdeni spórolni rá a parafadugókat.

Rocktök

5+1 szokatlan töklámpás

 

Egy amerikai ékszerdizájner, Eddie Borgo elkészítette a lehető legrockosabb töklámpást, melynek minden centiméterét szegecsek borítják. Már csak az a kár, hogy nincs nyaka, különben máris kezdhetne headbangelni.

A luxusváltozat

5+1 szokatlan töklámpás

 

Miért éppen töklámpásból ne készülne luxusváltozat? És íme, a töklámpások Rolls-Royce-a: Alexander Lamont brit tervező kreációi, melyekhez tököt ugyan egy darabot sem használ, annál inkább bőrt, üveget és bronzot.

Művészi szinten

5+1 szokatlan töklámpás

Az amerikai Ray Villafane nem csak halloween közeledtével farag tököt, ő ugyanis profi tökszobrász, aki legszívesebben ezt az alapanyagot használja alkotásaihoz, és elmondhatja magáról, hogy ő készíti a legkidolgozottabb és legkifejezőbb tökfejeket a világon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top