Otthon

Kate Middleton orrát rendelték legtöbben

2012-ben a hercegné orra volt a legnépszerűbb kívánság a plasztikai sebészeknél. Legalábbis Nagy-Britanniában.

A brit plasztikai klinikák körében végzett felmérésből kiderült, hogy hírességek testrészei közül 2012-ben Kate Middleton formás orrát „rendelte meg” a legtöbb páciens. A hercegné orra már 2011-ben is gyakori kérés volt, ám ebben az évben megháromszorozódott rá az igény.

Ilyen orrot kértek a legtöbben
Ilyen orrot kértek a legtöbben

A lista második helyén Cheryl Cole gödröcskés arca végzett, míg a harmadik legtöbbet utánzott testrész Myleene Klass énekesnő-médiaszemélyiség állvonala lett.

Cheryl Cole és Myleene Klass
Cheryl Cole és Myleene Klass

A szemük formájával elégedetlen nők leginkább Rosie Huntington-Whitley-éhez hasonló, csábos tekintetet kértek a plasztikai sebészüktől, míg azok, akik ajakplasztikát végeztettek, leggyakrabban Nicole Scherzinger telt ajkait választották példának.

 

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

Itt töltheted le az alkalmazást Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top