Otthon

Bárki kibérelheti a teljesen pink színű házat

A kevesebb több elve ennek a háznak az esetében egyáltalán nem érvényesült.

Legutóbb egy teljesen lila színű házat mutattunk be nektek, ahol valamennyi szoba, bútor és lakberendezési tárgy lila színben tündököl. Most viszont egy pink háztól kaptunk sokkot. 

Kívülről ugyan egy „szimpla” Barbie-háznak látszik, belülről azonban annál is jóval giccsesebb ez az épület, mely az angliai Tiptree faluban áll. A tulajdonosai két jó barát, Amy Griffith képzőművész és egy fotós-tűzoltó, James Lloyd-Roberts, akik négy évet töltöttek a 13 szobás ház csinosításával.

A falak festését, a fotókollázsokat, a virágkompozíciókat és számos egyéb berendezési tárgyat és dekorációt saját kezűleg készítettek el, Amy egyedi tervei alapján. A helyiségeket különböző tematika szerint rendezték be: míg az egyik szoba például a hollywoodi glamúrt, egy másik a vadnyugatot idézi meg, de akad vintage, futurisztikus és  hawaii témájú helyiség is. A tulajdonosok nem költöztek be a házba, inkább kiadják azt, míg ők a kertben, egy lakókocsiban élnek.

 

Forrás: Gizmodiva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top