Otthon

A precizitás fontossága az életben, a borotválkozásban

Egy férfi életében a legfontosabb pillanatok, a munkahelyi sikerektől a személyes kapcsolatokon át, gyakran a legapróbb dolgokon múlnak. A férfi valamit vagy elér, vagy lemarad róla, de nem egy kilométerrel, hanem a legapróbb különbséggel, egy hajszállal. A borotválkozás is nagy szerepet játszik abban, hogy a férfi úgy érezze, a legjobbját adja céljai eléréséhez.
A precizitás fontossága az életben, a borotválkozásban

A Gillette precíziós mérnöki tervezése pontosan ezért alkotta meg a márka lehető legkifinomultabb és legvékonyabb pengéit. Egy széles körű kutatás segítségével a Gillette megvilágította, miért elengedhetetlen a precíziós mérnöki tervezés az alapos és kényelmes borotválkozáshoz:

  • A borotva pengéinek úgy kell elvágnia a szőrszálakat a bőrhöz lehető legközelebb, hogy az érzékeny és egyenetlen bőrfelületen se okozzon kárt, még a mindennapi használat során sem.
  • A borosta szálai rézhuzal-erősségűek és -vastagságúak, ezért fontos, hogy a borotvának több, egymáshoz közel helyezkedő pengéje legyen, így a borotvára kifejtett nyomás egyenletesebben oszlik majd el.
A precizitás fontossága az életben, a borotválkozásban
  • A bőrirritáció és kellemetlen érzet elkerülése érdekében a férfiaknak szükségük van egy olyan precíz borotvára, ami amellett, hogy a lehető leghatékonyabban vágja el a szőrszálakat, egyúttal minimalizálja a bőrre kifejtett hatást is.
  • Az enyhe nyomással vezethető vékony pengék és a korszerű, alacsony ellenállású pengebevonat lehetővé teszik a pengék akadálytalan siklását, és így kevésbé húzzák vagy rángatják a borostákat.
  • A pengestabilizátor folyamatosan megőrzi a pengék közötti optimális távolságot, ezzel lehetővé teszi, hogy azok igazodjanak a férfiak arcának kontúrvonalaihoz.
A precizitás fontossága az életben, a borotválkozásban

Minden férfi külön egyéniség, ezért nincs is két azonos borotválkozási szokás. A Gillette borotváit úgy fejlesztették ki, hogy a férfiak borotválkozási szokásaiktól, a mozdulatok számától, erősségétől és hosszától függetlenül biztosítja az alapos és kényelmes borotválkozást.

További információk: https://www.facebook.com/GilletteMagyarorszag

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top