Otthon

Vintage kertet szeretnél? Segítünk!

Hogyan alakíthatod a kertet vintage stílusúvá? Milyen tárgyak szükségesek hozzá? Adunk néhány egyszerű és olcsón kivitelezhető ötletet, tippet.

A vintage stílus az utóbbi években óriási népszerűségnek örvend. Kertedet is átalakíthatod a vintage stílus jegyeivel. Tippjeinkkel egészen biztosan egyedi és különleges teret alakíthatsz magadnak, ahol egész nyáron szívesen töltöd szabadidődet.

Csodaszép vintage kertek

Vintage színek

A vintage színei leginkább a pasztellárnyalatok, a fehér, a púderrózsaszín. Mivel a stílus régies jegyeket hordoz, valójában a kidobásra szánt tárgyak újrahasznosításából a legegyszerűbb a vintage kertet kialakítani. A nem használt régi ajtót támaszd a fáskamrához, mázold halvány zöldre vagy lilára, fehérre, majd száradás után smirgli papírral dörzsöld kopottasra. Az eredmény látványosan feldobja a kertet.

Csodaszép vintage kertek

Vintage locsolókannák, virágládák

Lomtalanításból egyszerűen beszerezhetsz régi locsolókannákat, vödröket, ládákat, melyekből egyszerűen készíthetsz virágtartókat. Ami másnak szemét, vintage kerted dísze lehet. A bolhapiacokon is fillérekért találhatsz kincseket.

Csodaszép vintage kertek
Csodaszép vintage kertek

Konyhaszekrény a kert dísze

Hagyatékok között különleges konyhaszekrényre, régi biciklire, de még talicskára is lelhetsz, amelyekből gyönyörű és látványos vintage virágállványokat készíthetsz és állíthatsz kertedbe könnyedén és egyszerűen.

Csodaszép vintage kertekCsodaszép vintage kertek

 

További cikkek vintage és kert témákban:

 

 Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top