Otthon

5 mutatós őszi gyertyadekoráció

Ezekkel a villámgyorsan és egyszerűen elkészíthető gyertyadekorációkkal igazi őszi hangulatot varázsolhatsz az otthonodba.

Ha szereted a gyertyákat, készítsd el magad ezeket a gyönyörű dekorációkat. Otthonodban valódi őszi és meghitt, romantikus hangulatot varázsolhatsz egyszerűen, gyorsan és olcsón.

5 mutatós őszi gyertya dekoráció

1. őszi gyertyadekoráció

A gyertyád méretétől függően szerezz be annyi fahéjrudat, amennyivel körbe tudod tudd rakni a gyertyát. Egyszerű madzaggal vagy színes szalaggal rögzítsd a fahéjat a gyertya köré. Használhatsz ragasztót is, de az is elegendő, ha a madzagot lazán rákötöd a gyertyára, így ragasztó nélkül is bele tudod állítgatni a fahéjat. Dekorációd kistányérra helyezve kitűnően mutat az étkezőasztalon.

5 mutatós őszi gyertya dekoráció

2. őszi gyertyadekoráció

Ehhez a különleges őszi dekorációhoz szükséged lesz egy kisebb és egy nagyobb talpas pohárra. A nagyobb pohár aljába helyezz el szépen néhány színes falevelet, majd rakd bele a kisebb pohárba állított gyertyát is. Különleges hangulatot teremt az otthonodban ez a gyertyadekoráció, ha még meg is gyújtod, ellenállhatatlan.

5 mutatós őszi gyertya dekoráció

3. őszi gyertyadekoráció

Kirándulás közben gyűjts egy tálra való sérülésmentes tobozt. Ha szükséges, óvatosan öblítsd le, és szárítsd meg őket. A tál közepébe állíts egy nagyobb poharat vagy üvegvázát, amelybe színes gyertyát rakj. A tobozokat helyezd el ízlésesen a gyertyatartó köré, és máris elkészült a gyönyörű dekorációd.

5 mutatós őszi gyertya dekoráció

4. őszi gyertyadekoráció

Néhány zöldalma közepét vájd ki késsel olyan szélesen és mélyen, hogy bele tudj állítani egy-egy teamécsest. Választhatsz fehéret vagy színes, illatos aromamécsest is. Gyertyadekorációddal különleges őszi hangulatot teremthetsz az étkező- vagy a dohányzóasztalra helyezve.

5 mutatós őszi gyertya dekoráció

5. őszi gyertyadekoráció

Nagyobb pohár aljába önts néhány sornyi szárazbabot, majd arra száraz borsót, legfelülre pedig pisztáciát vagy héjas mogyorót. A magok között óvatosan igazíts el egy színes gyertyát. A díszítéshez használhatsz kukoricát, héjas mandulát, vagy bármilyen neked tetsző magot vagy gabonaszemet.

További gyertya, őszi dekoráció témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top