Otthon

5 vendégváró tipp, hogy a karácsonyi mennyországban érezzék magukat

A lakás feldíszítésének is sok módja van, nemcsak a girlandok és díszek, de az egyéb karácsonyi lakberendezési tárgyak tekintetében is.

Használd fel ezeket a tippeket, hogy a vendégeid imádják majd a karácsonyi hangulatot az otthonodban.

Hidd el, a legnagyobb Grincs is oda lesz ezekért az ötletekért!

X tipp, hogyha vendégeket vársz, karácsonyi mennyországban érezzék magukat

Gyönyörű karácsonyi ágynemű
Húzd fel a párnákat és a paplanokat csodálatos karácsonyi mintás huzatba, ha lehet, inkább flanel anyagút válassz, az meleg és puha.

Csomagolj
A vendégek általában hosszú útról jönnek, és ugyanolyan hosszú úton érnek majd haza. Csomagolj nekik finom útravalót, amit akár a kocsiban is elfogyaszthatnak. Tökéletes választás ilyenkor a mézeskalács vagy valamilyen falatkák.

Virágozz
A vendégszobában is helyezz el mikulásvirágot. De csak akkor, ha nincs velük kisgyerek, mert ez a szép piros növény meglehetősen mérgező.

Filmezzetek
Készítsd be a karácsonyi filmgyűjteményed, így még a többnapos vendégeid sem fognak unatkozni, ha kifogytatok a témából.

Pacsker
Nincs rosszabb érzés az ágyból kilépve, mint a hideg padlóra lépni. Készíts oda a vendégek ágyához néhány meleg papucsot.

Ezek az apró figyelmességek a legjobb vendégváróvá varázsolhatnak téged.

Olvass tovább karácsony témában!

MSN

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top