Otthon

Ezzel a gyönyörű virágos üdvözlőkártyával bárkit leveszel a lábáról

Ugyan nem ez a legegyszerűbb üdvözlőkártya, amivel valaha is találkoztunk, de hogy az egyik legkülönlegesebb, az biztos! Főleg ha saját kezűleg készül...

Készíts egy virágsziromsablont, tedd a videón látható módon összehajtogatott lapra, és rajzold, majd vágd körbe. Ha készen vagy, nyisd szét a virágot. Összesen 7 darabra lesz szükséged. Minden virágból vágj ki egy szirmot. Ha szeretnéd, díszítheted is a virágaidat.

Majd fogj meg egyet, és a két szélső szirmot ragaszd egymáshoz úgy, hogy térbeli formát kapj. A videón látod majd, ha most nem egyértelmű. Csináld meg minden virággal, majd hajts félbe őket. Ha ezzel is elkészültél, koncentrálj a videóra. Mert ott láthatod, hogyan ragaszd össze a virágokat. Ha kell, nézd meg többször a felvételt. Nem bonyolult, csak rá kell érezni. Ami fontos, hogy a pontozott felületekre biztosan jön majd ragasztás. Ez a gyönyörű ajándék mindenképpen megéri a fáradozást!

넘나 쉬운 '벚꽃 입체카드만들기' 꿀팁출처 : Youtube / Craft Videos

Közzétette: 인사이트 아트&컬쳐 – 2016. március 25.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top