Otthon

Kvíz: Tudd meg, milyen lenne álmaid otthona!

Csak tíz kérdés választ el attól, hogy megtudd, milyen lenne az a ház, amiben boldogan és elégedetten tölthetnéd életed minden egyes napját.

Kislány koromban úgy képzeltem, ha megnövök, egészen biztos, hogy olyan házban fogok majd lakni, aminek óriási kertje lesz, hogy teleültethessem virágokkal, és lesz egy hatalmas udvar is természetesen, ahol kedvükre kergetőzhetnek majd a gyerekeim a kutyáimmal. Aztán ahogy teltek az évek, és megérkeztem a realitás talajára, valahogy a képzeletbeli kert mérete is egyre jobban zsugorodott, és a tanyasi élet sem tűnt már olyan vonzónak. Jelenleg Budapest egyik elővárosában lakom egy 3 szobás társasházi lakásban, amivel tökéletesen elégedett vagyok. Ha most hirtelen rám szakadna egy csomó pénz, szerintem akkor is itt maradnék. Na jó, talán egy kis kertes házat vennék, de ennél nagyobb luxusra nem vágyom. Amikor ezt a kvízt kitöltöttem, akkor is kb. ez az eredmény jött ki.

Most te is kiderítheted, milyen otthon illene a személyiségedhez:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top