Otthon

5 virágláda a kertbe, amit otthon is megcsinálhatsz

Az unalmas műanyag virágládák helyett dobd fel kertedet, az ablakpárkányokat mutatós virágládákkal. Mutatunk néhány igazán kreatív dekorációs ötletet.

Az unalmas és többnyire szépnek sem mondható műanyag virágládák helyett mutatunk néhány egyszerűen kivitelezhető dekorációs ötletet. Dobd fel kertedet, ablakpárkányaidat gyönyörű virágládákkal.

Kreatív és mutatós virágláda ötletek kertbe, ablakba

1. Fatörzs: különleges virágláda-megoldás

Kivágott, megszáradt fatörzsből könnyedén varázsolhatsz hangulatos virágládát. Faragd ki a közepét, egyengesd el az oldalát, hogy ne dőljön fel, töltsd meg földdel és máris ültetheted virágaidat. Kertedbe különleges dekorációt készíthetsz.

Kreatív és mutatós virágláda ötletek kertbe, ablakba

2. Fiókos szekrény: ez sem bonyolult

Ne dobd ki a megunt, régi fiókos szekrényt. De beszerezheted fillérekért bolhapiacokon, sőt akár lomtalanításkor is érdemes nyitott szemmel járnod. A fiókosszekrény-megoldással egyszerűen készíthetsz virágládát, amely kerted, teraszod hangulatos tartozéka lehet. Arra mindenképpen érdemes ügyelned, nehogy a föld súlya felborítsa szekrényedet.

Kreatív és mutatós virágláda ötletek kertbe, ablakba

3. Gyümölcsös láda: az egyik legegyszerűbb megoldás

Használaton kívüli gyümölcsös ládát bélelj ki fóliával, néhány helyen lyukaszd ki, hogy a víz el tudjon folyni belőle, töltsd fel földdel, és máris teleültetheted virágokkal. Mutatós virágláda-megoldás bármilyen típusú kertbe vagy teraszra.

Kreatív és mutatós virágláda ötletek kertbe, ablakba

4. Szerszámos láda: a másik kreatív virágláda

Az elavult, régi szerszámos ládát sem érdemes ezentúl kidobnod. Fesd át, töltsd fel virágfölddel, és apróbb, kevés helyet igénylő virágaidat máris beleültetheted. Virágládád a terasz, az erkély vagy a kert egyedi darabja lehet.

Kreatív és mutatós virágláda ötletek kertbe, ablakba

5. Régi asztalból rusztikus virágláda

A régi asztalból is kreatív, rusztikus virágláda alakítható. Átfestheted, smirglipapírral ledörzsölheted, máris vintage kerti virágtartót készítettél magadnak.

További cikkek virág, kerti dekoráció témákban az NLC-n:

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top