nlc.hu
Otthon
Szenzációs ötletek őszi dekorációhoz

Szenzációs ötletek őszi dekorációhoz

Nem kell megijedni egy kis esőtől, az ősz szép és színpompás is tud lenni, főleg, ha mi azzá tesszük. Borongós napokra teremtsünk meghitt hangulatot, akár a terasz őszi dekorációjával.

Nyáron nem kell megerőltetni a fantáziánkat a lakás dekorálásakor, hiszen annyi a friss gyümölcs és virág, hogy adja magát, és különben is inkább a szabadban vagyunk. Ilyenkor, ősszel a hidegbe hajló időjárás és a sok eső miatt beszorulunk a két fal közé. Jó, ha vannak vidám őszi dekorációs elemek, amik feldobják a hangulatot.

Őszi dekoráció tökkel

A tök minden típusa és formája természetesen uralja az október–novemberi időszakot: halloweenre való faragott töktől egészen az apróbb és mindenféle színű dísztökökig. A legjobb persze, ha az esőmentes hétvégéken nekivágunk a természetnek, és minél több lehullott színes falevelet, gesztenyét, makkot, tobozt, egyszóval őszi terméseket begyűjtünk. Így a kicsik számára fárasztónak tűnő erdei gyaloglás is egy pillanat alatt átcsaphat egy sokkal izgalmasabb „kincskeresésbe”. A kincsekkel aztán otthon indulhat az őszi dekoráció elkészítése!

DIY őszi dekoráció

A terasz őszi dekorálásakor bármi szóba jöhet, ami a kertben vagy az utca végi kiserdőben megtalálható. Legyen száraz és nagyon színes: fűzzünk fel cérnára színes faleveleket, és ebből készítsünk girlandot a teraszajtó fölé. Esetleg megtölthetünk egy használaton kívüli lámpást apró dísztökökkel. Persze nemcsak a teraszt, de a bejárati ajtót is díszíthetjük őszi dekorációval: az adventről visszamaradt koszorúalapot ezúttal öltöztessük őszibe. Ragasztópisztoly segítségével a korábban összegyűjtött termésekkel dekoráljuk.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top