Otthon

Filléres ötletek szilveszteri házibulira

Ahogy böngésztem a netet, iszonyú jó ötleteket találtam szilveszteri bulidekorációra, még a kedvem is megjött, hogy bulit rendezzek, de azért ennyire nem vagyok bátor.

Ha arra vállalkozol, hogy házibulit szervezel, vagy akár otthon maradtok barátokkal, esetleg gyerekekkel, akkor bizony szükséged lesz pár szuper ötletre, ami tényleg jópofábbá teszi ezt az estét. Akár felnőtt-, akár gyerekbulira készültök, biztos lehetsz benne, hogy ezekkel a dekorációs és játékötletekkel te leszel a legmenőbb házigazda.

Bármilyen szöveget elkészíthetsz dekorációnak kartonból és csillogó girlandokból. Felakaszthatod a falra, de teheted az asztalra is.

Hatalmas csillogó gömbökkel igazi diszkóhangulat lehet. Ehhez csak papír lámpabúrára, ragasztóra és rengeteg csillámporra van szükség.

A hatalmas, héliummal töltött lufikra tegyél hosszú, csillogó szalagokat. Ahogy lebegnek, igazán különlegessé teszik a dekorációt.

Tíz perc alatt, akár a gyerekek segítségével is elkészíthető ez a jópofa, vidám dekor, csak papír és madzag kell hozzá.

Szintén nagyon egyszerű a krepp-papírból készült függöny. Ha gyerekbuli lesz, akkor akár színes papírból is készülhet.

És még egy, amit könnyű elkészíteni, hatalmas papírpomponok.

Ha hangulatos szilveszteri partit szeretnétek, akkor mindenképpen szükségetek lesz egy csomó égősorra. Lehet fehér vagy akár színes is, ami még jobban feldobja a szobát. Csak lógasd fel a függöny mögé.

Vagy tedd be a lelógó terítő alá.

Ha szeretnéd személyesebbé tenni a bulit, akkor lufikra akassz fel olyan fényképeket, amelyekre szívesen emlékeztek vissza az év utolsó napján.

Játszhattok emlékkártyákkal is: készíts kártyákat, amelyeken az év legjeire vonatkozó kérdések vannak. Üljetek össze, sorban húzzatok, és meséljétek el a legjobb dolgokat, amik történtek ebben az évben!

Szuper ötlet a fogadalomfal is. Írjátok fel, amit megfogadtok a következő évre, és a buli után tegyétek el. Jópofa lesz jövőre megnézni.

Ha állatbarát vagy, és nem bírod a petárdázást, akkor készíts csengettyűket, és éjfélkor ezekkel köszöntsétek az új évet. Szerintem nagyon kedves és hangulatos módja az ünneplésnek.

Ha nem bírod a takarítást, akkor görgess tovább. Iszonyú jópofa a konfettitölcsér. Pár perc alatt elkészül, és éjfélkor igazi fergeteges konfettipartivá alakulhattok.

Ha gyerekekkel bulizol, készítsetek időkapszulát, amelybe az elmúlt év emlékeit rejtitek, aztán éjfélkor dugjátok el jól, vagy akár el is áshatjátok a kertben, ha jól bántok az ásóval, és nem zavar a fagyos föld.

Csinálj egy szuper csillogó fotófalat, készíts mellé néhány jópofa kelléket, és már kezdhetitek is gyártani a szelfiket.

Lepd meg a vendégeket egy particsomaggal, mindenféle vidám bulikellékkel, amire szükségük lesz este.

Hogy minden mindennel passzoljon, szerezz be műanyag poharakat, amik hasonlítanak az üveghez. Az alsó felüket kend be ragasztóval vékonyan, és hempergesd a dekorhoz illő csillámporba.

Az evőeszközöknek, szívószálaknak vagy akár a ropogtatnivalóknak is készíthetsz egyedi, különleges üveget. Csak befőttesüveg és festék kell hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top