Otthon

Gyorsan és olcsón: itt vannak a legjobb szilveszteri dekorációk

Karácsony után itt is van az újabb ünnep, amihez dekoráció is jár! Készülj velünk a szilveszterre, és dekorálj!

Idén te rendezed a szilveszteri bulit? Ha nem vagy házigazda, akkor is feldíszítheted a lakást, hiszen az év utolsó napjának illik megadni a módját. De mivel tudsz úgy készülni, hogy ne kelljen a boltba szaladnod, hogy minden dekorációs elemet felvásárolj? Segítünk, hogy ragyogjon a lakás, és még olcsón is megúszd! 

Ha szilveszter, akkor ilyenkor mindig jól jön minden, ami csillog! Legyen szó csillogó terítőről, ruháról, csomagolópapírról, fénylő díszekről, szedj elő mindent, ami tartalmaz egy kis glittert, egy kis flittert! 

Vágj ki csillogó papírból csillagokat, és díszítsd velük a pezsgős poharaidat! Az is nagyon mutatós vendégváró, ha egy-egy pohárba belekerül egy karácsonyi díszgömb. Ugyanilyen technikával készíthetsz hatalmas feliratot a falra, amivel köszöntöd a vendégeket. Az arany, ezüst, fekete, csillogó pöttyök az ünnep után is jól mutatnak! 

Vágj ki vastag kartonpapírból évszámokat, amiket aztán betekersz a karácsonyfára is feltehető vékony, csillogó szalagokkal. Régi pezsgősüvegekre ragassz számokat, és hajtogass szép színes és fényes papírból falra akasztható, kör alakú dekorációkat! 

A legjobb dekoráció a fényes lufi, amit héliummal bármelyik parti kellékesnél felfújhatsz és beszerezhetsz a buli előtt. A diszkógömböt saját magad is elkészítheted, ha találsz egy régi tükröt, amit van szíved feláldozni ezért a műveletért. 

A régi boros és pezsgősüvegeidet befújhatod metálszínű festékkel, de kerülhet rá glitteres díszítés is. A régi szívószálaid most új életet kaphatnak fali dekorációként! A tészták is használhatók dekorációs elemként, csak fújd le őket glitter spray-vel, és fűzd fel őket. Az asztalra is teheted dekorációs elemként a csillogó masnitésztákat! 

Ebből a videóból komplett szilveszteri asztali dekorációt sajátíthatsz el olcsón! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top