Otthon

Szent jel jelent meg egy nyúl homlokán

A Szűz Máriás pirítós, a Jézusos farönk és a Teréz anyás buci után itt a méltó folytatás, ezúttal egy angol nyúl „személyében”.

Egy cornwalli asszony, bizonyos Kate Hazel azt állítja, hogy Fluff nevű nyulának homlokán karácsony előtt néhány nappal megjelent egy kereszt, ami addig nem volt ott. A nő szerint ez Jézus második eljövetele, egy nyúl formájában, mely történetesen az ő kertjükben lévő ólban él. Lányával a nyuszit épp ezért azóta kis Jézusnak hívják.

Hazel hozzátette ugyanakkor, hogy valaki szerint a nyúl homlokán lévő jel inkább Szent Piran (Cornwall egyik védőszentje) keresztjére hasonlít.  A gazdi elképzelhetőnek tartja, hogy a nyuluk Jézus és Szent Piran reinkarnációja, egyszerre. 

A nő egyébként saját bevallása szerint nem vallásos.

Földhözragadtabb magyarázat is létezik ugyanakkor arra, hogy miért jelent meg a kereszt a tapsifüles homlokán: a nyulak télen extra bundát növesztenek, ez pedig akár a színárnyalatuk vagy a mintájuk változásával is járhat. 

CornwallLive

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top