Otthon

Egy jamaicai nyomortelepről mentette ki a kiskutyát a tinilány

Nem volt egyszerű kivitelezni, de a 17 éves Elliot Sherinnek végül sikerült az Egyesült Államokba szállíttatnia a jamaicai nyaraláson kiszemelt kiskutyát.

Elliot tavaly decemberben nyaralt szüleivel Jamaicában, ahol első pillantásra szerelembe esett egy 3 hónapos, nyomortelepen kallódó, beteg kiskutyával.

Bár szülei próbálták lebeszélni róla, mondván, hogy úgysem tudja hazahozni, a kamaszlány addig nem nyugodott, amíg meg nem győzte a helyi állatmenhely munkatársait, hogy szabadítsák ki a kiskutyát a nyomortelepről. Sőt orvosi ellátásának költségeit is kifizette.

Miután pedig szüleitől engedélyt kapott, hogy amennyiben fizetni tudja a kutya repülőútját, hazavihesse őt virginiai otthonukba, Elliot gyors szervezkedésbe kezdett. Létrehozott egy online gyűjtést, amellyel pár nap alatt sikerült is 900 dollárt összekalapoznia a kiskutya gyógyítására és hazaútjára.

Így aztán pár hónappal később a washingtoni reptéren a lány végre újra megpillanthatta kedvenc kis barátját, aki pár nap alatt beilleszkedett új otthonába.

(Forrás: Thedodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top