Otthon

Egyedül gondozza mozgássérült édesapját a 6 éves kislány, mióta anyja elhagyta őket

Milliók figyeltek fel a történetükre.

Futótűzként járta be a kínai közösségi oldalakat annak a hatéves kislánynak a története, aki egyedül gondoskodik mozgássérült édesapjáról, amióta édesanyja elhagyta őket – írja az Oddity Central.

A 38 éves Tian Haicheng élete fenekestül felfordult, amikor négy évvel ezelőtt egy súlyos autóbalesetben maradandó sérüléseket szenvedett: azóta képtelen lábra állni, és a kezeit sem tudja úgy használni, mint azelőtt. A férfi elvesztette a munkáját, így nem tudott gondoskodni a családjáról, hamarosan pedig a felesége is elhagyta, és közös fiukat is magával vitte.

A férfi depressziós lett, végül azonban onnan érkezett a segítség, ahonnan a legkevésbé várta volna: hatéves kislánya mos, főz rá, eteti, és gondoskodik róla, mióta az anya elhagyta őket. 

Haichenget annyira megérintette lánya odaadó szeretete, hogy szépen lassan felépült a depresszióból, és elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, javít valahogyan a helyzetükön. A férfi rengeteg képet és videót készített a kislányáról, amiket meg is osztott a közösségi oldalakon, történetükre pedig milliók figyeltek fel. Most azt remélik, hogy a hirtelen jött sajtófigyelem hatására lesznek majd, akik segítenek rajtuk, hogy kilábalhassanak ebből a nehéz helyzetből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top