Otthon

Csak kedvenc takarója alatt tud elaludni ez a cuki spániel

Különös szokást vett fel egy spániel, néhány év óta csak kedvenc takarója ölelésében tud elaludni.

Valentin első ránézésre csak egy átlagos, 13 éves spániel, aki jól ismeri családja napi rutinját, remekül alkalmazkodik különböző helyzetekhez, és mindenkit lelkesen üdvözöl, amikor hazatér. Az Argentínában élő kutyus nyolcéves korában kapott gazdáitól egy takarót, ami hamar a kedvencévé vált.

Ha tehette, mindig ezen feküdt, cipelte magával, ahogy a kutyák kedvenc tárgyaikat szokták, családja pedig viccből néha becsomagolta a kutyát a takaróba, mint egy burritót. Valentin annyira megszokta a takaró meleg ölelését, hogy ma már csak úgy tud elaludni, ha lefekvés után szépen betakargatják.

Forrás: Juli Alexakis

Valentint emiatt gazdái minden este becsavarják kedvenc takarójába, a kutyus pedig reggelig a takaró alatt marad. Az elmúlt időszakban már kedvenc plüssét is mellétekerik, így ketten szenderegnek a jó meleg takaró alatt reggelig.

„Néha elfelejtjük becsavarni, ilyenkor feljön az emeletre, és akkor a mi ágyunkban alszik – meséli Valentin gazdája, Juli Alexakis. – Úgy hiszem, a takaró alatt biztonságban érzi magát, mintha ölelnénk. Ha kimarad a betakargatás, akkor a mi szobánkban keres biztonságot, a mi takarónk alatt.”

Forrás: Juli Alexakis

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top