Otthon

A lakás színe pedig legyen: levendula!

Ha te is a levendula szerelmese vagy, akkor nem kérdés, hogy az otthonod alaphangulatát is ez a virág fogja meghatározni. Így készüljünk a jó idő érkezésére, rendezzük be otthonunkat levendulalilára!

A levendula életérzés igencsak menő manapság, így nem lesz igazán gond beszerezni a lila kiegészítőket. Az a helyiség, amit a provence-i levendulába öltöztetünk, megtelik a nyár ízével, frissességgel, könnyedséggel és nyugalommal.

Miért pont levendula?

A levendula az egyik legsokoldalúbb növény.Gyógynövény, fűszernövény, dísznövény. Készül belőle parfüm, illóolaj, sütemény, szappan vagy akár tea. Nemcsak illata, de ízaromája is nyugtató hatású. És ez a relax érzés már a levendula szín láttán is átjár bennünket. Ha barátságos, otthonos, befogadó környezetet szeretnénk teremteni lakásunkban, akkor válasszuk a levendulát alapszínnek, de csak módjával. Ne essünk túlzásba!

Lila mindenhol

A Provence ihlette vintage stílusú lakberendezési elemek az egészen halvány, púderes lilától, a sötét, mély liláig bármelyik árnyalatban jöhetnek. És kötelezően választható maga a levendula növény is, hiszen visszavonhatatlanul hozza, színeivel, illatával a francia vidéki romantikát.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top