Otthon

Indul az esküvői szezon: 5 trendi alternatíva rizsszórás helyett

Ne féljünk megreformálni a hagyományokat akkor sem, ha annyira belénk ivódtak már, mint például az esküvői rizsszórás. Mutatunk öt alternatív ötletet, hogy a ti esküvőtök egy kicsit más legyen.

A templomból kilépő friss házasokat az ünneplő tömeg általában jól megkínálja rizzsel, ami a termékenységet, a gazdagságot szimbolizálja, csakúgy, mint a mák vagy a lencse karácsony és újév táján – a bevonulásnál pedig azért hintenek a koszorúslányok virágszirmokat a pár elé, hogy elegyengessék az előttük álló rögös utat, és hogy bőséges gyermekáldás kísérje a frigyet. Ezek régi és kedves hagyományok, de ha szeretnénk a közelgő nagy napot még bensőségesebbé és egy kicsit egyedibbé tenni, válasszunk inkább mást a rizs és a rózsaszirom helyett. Öt tipp következik, hogy tényleg különleges és emlékezetes legyen életetek legszebb napja.

Szappanbuborék

Ha igazán mesébe illő kilépőt szeretnétek, fújjatok szappanbuborékot. Akár az összes vendég kezébe lehet adni egy buborékfújót, így különösen szép lesz a látvány.

Retro Vintage GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Vintage GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Héliumos lufik

Engedjétek el őket a szabadság és a boldogság jelképeiként, pár darabot pedig tartsatok meg a buli végére: amikor már leülne a hangulat, lehet belélegezni a héliumot, és jöhetnek a vicces hangon előadott monológok és párbeszédek.

Galambröptetés

Természetesen csak fehér galambok jöhetnek szóba. A ceremónia legemelkedettebb pontján lehet őket röptetni.

Csillagszórózás

Az esküvői parti éjszakába hajló szakaszában előkerülhetnek a csillagszórók is. Csodálatos hangulatot tud teremteni, mikor akár száz csillagszóró fénylik egyszerre a sötétben.

Konfettiszórás

Talán ez a legbulisabb mind közül, de egyre azért figyeljünk: a kölcsönzős menyasszonyi ruha ráncaiból nehéz lesz kiszedegetni a konfettit.

Confetti Flirting GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Flirting GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top