Otthon

Megható videó: a 4 éve elveszett husky és gazdája újból egymásra talál

Jack négy évvel ezelőtt ontariói otthona udvaráról tűnt el nyomtalanul. Gazdája hiába kereste mindenhol, minden eszközzel, nem találta meg. Majd egy napon ismeretlen számról váratlan telefont kapott.
kutyaorr

Miután Jack, a négyéves szibériai husky kiszökött az udvarból, gazdája hiába tette tűvé érte az egész környéket, úgy tűnt, a kutya végleg elveszett. „Hiába írtam és tettem közzé bejegyzéseket a közösségi oldalakon, ragasztottam ki cetliket, szórólapoztam, néztem be az összes bokor alá és beszéltem mindenkivel a környéken itt Ontarióban, nem találtam Jacket”nyilatkozta Mike Plas a The Dodo nevű portálnak.

Jack hozzátette, bármennyire is próbált beletörődni, hogy végleg elveszítette a legjobb barátját, a reményt sosem adta fel teljesen, hogy a kutyája egy szép napon mégis visszatér. Majd Mike a múlt héten a munkahelyén egyszer csak kapott egy telefont: Jacket egy helyi állatkórház munkatársai találták meg Winnipegben. A husky épp az út mentén kóborolt, a szakemberek ott gyűjtötték be, és a mikrochipje alapján beazonosították, így jutottak el a gazdájához.

„Elsírtam magam, amikor meghallottam, hogy Jack él, biztonságban van egy állatkórházban és nincs semmi baja – árulta el Mike a portálnak. A hívás után barátnőjével egyből autóba ültek, és meg sem álltak Winnipegig, egész éjszaka vezettek, hogy mielőbb elhozhassák Jacket, aki azóta otthon van a gazdájával, és mindennél jobban vigyáznak egymásra. 

A nagy újbóli egymásra találásról megható videó is készült, amit ide kattintva lehet megnézni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top