nlc.hu
Otthon

11 év után került elő a család kutyája

Hihetetlen: 11 év után került elő a család kutyája

Már teljesen feladták a reményt, hogy valaha viszontláthatják a kutyájukat, de 11 évvel később előkerült az eb.
11 év után került elő a család kutyája

Az Angliában élő Sarah Covell kutyája, egy Jack Russell terrier még csak három hónapos volt, amikor eltűnt a család kertjéből 2010-ben. Hetekig keresték a Crumpet nevű kiskutyát, de nem bukkantak a nyomára.

A Buckland Newtonban élő nő nemrégiben viszont egy váratlan telefonhívást kapott egy 50 kilométerrel arrébb, Bournemouthban praktizáló állatorvostól: megtalálták a kutyáját.

A nő először arra gondolt, hogy a három jelenlegi kutyája közül valamelyik elszökött otthonról. Ám az állatorvos leolvasta a chipet, és közölte, hogy a kutyát Crumpetnek hívják.

Éppen bicikliztem, és majdnem elestem, annyira megdöbbentem a hír hallatán

– mondta Covell, aki már teljesen feladta a reményt, hogy valaha viszontláthatja a kedvencét. Most viszont, 11 év után találkozhatott újra a kutyájával.

Sajnos Crumpetnek egészségügyi problémái vannak, gondok vannak a szívével és daganatok miatt mindkét fülére süket. A nő úgy gondolja, annak idején valaki ellopta az ebet, most pedig a költséges állatorvosi beavatkozások helyett egyszerűen megszabadult tőle.

Régi-új gazdája azonban mindent megtesz a kutyusért, már felkerestek egy állatorvost, hogy javítson Crumpet állapotán. „Sajnos életének legszebb évein már túl van, de remélhetőleg lesz még néhány szép közös évünk” – mondta a gazdája.

(UPI)

(Kiemelt kép: DogLost.co.uk)

Elveszett kutyák az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top