Otthon

A szülei szomszédjában vett házat, hogy vigyázhassanak a teknősére

A 39 éves nő párjával a szülei szomszédságába költözött, és egyáltalán nem bánta meg.

A brit Gail Randall biztos akart lenni abban, hogy teknőse, Shelley akkor is mindent megkap, amikor ő épp nem tud vele lenni. Épp ezért élettársával, Lisával a szülei szomszédságába költöztek Plymouthban. Janet és Ken így bármikor tudnak vigyázni a teknősre, ha Gailék épp nincsenek otthon. 

A nő édesanyja egyébként először csak viccesen jegyezte meg, hogy a szomszédjukban lévő ház eladó, Gail azonban komolyan elgondolkodott a dolgon, és végül párjával úgy döntöttek, hogy megveszik az ingatlant.

A szomszédságnak számos további előnye is van, például a családi „biztonsági felügyelet”, a közös wifi vagy épp az, hogy Gail édesapja mindkét kertet szívesen karbantartja. 

Gail Randall teknős

Gail Randall és családja (Fotó: Theo Moye / Profimedia)

A 39 éves nő elmondta: a szülei közelsége nem zavaró, csak akkor mennek át az ő házukba, ha hívják őket. és akkor is minden esetben kopogtatnak az ajtón.

Hozzátette, hogy a szülei szívességeit ők is igyekeznek viszonozni, így mindenki jól jár.

A helyzet ellen Lisának sincs semmi kifogása, hiszen párja szülei jó fejek és egyáltalán nem tolakodóak, így megvan a magánéletük is Gaillel.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top