nlc.hu
Otthon
Autót kapott a cégtől, miután naponta 2 órát gyalogolt munkába

Autót kapott a cégtől, miután naponta 2 órát gyalogolt munkába

A KFC autót ajándékozott az egyedülálló anyukának, aki már több mint egy éve naponta gyalog járt a munkahelyére.

A 8 éves kisfiát egyedül nevelő salemi anyuka, Crystal Lachance már több mint egy éve gyalog járt a KFC-be, ami naponta 2 órát is elvett az életéből. Miután szorgalmasan végigdolgozta a műszakját, bevásárolt, elhozta a fiát az iskolából, segített a leckeírásban, majd megfőzte a vacsorát.

A Yahoo szerint Crystal már jó ideje spórolt egy autóra, mert bár elmondása szerint nem jellemző rá, hogy panaszkodna, de nagyon fárasztó volt ennyit gyalogolni, esténként félelmetes is. Ráadásul az anyukát nemrég kirabolták, hirtelen 2 ezer dollárnyi megtakarítása tűnt el.

Ezt már nem bírta tétlenül nézni főnöke, aki egyben a barátnője is, ezért úgy döntött, segít neki azzal, hogy felkeresi a cég alapítványát. Ugyanis a KFC-nek van egy külön alapja, ami a nehéz szociális helyzetbe került dolgozókat támogatja. Crystal végül így juthatott a cég jóvoltából egy saját autóhoz, amiről mondani sem kell, hogy azóta hatalmas segítséget és könnyebbséget jelent az egyedülálló anyuka életében, aki most már új lakásra teszi félre a pénzét.

(Képünk illusztráció)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top