Otthon

Szuper halloween jelmez gyerekeknek: vámpír

A vámpírjelmez szuper megoldás gyerekeknek halloweenra. Egyszerű, de mégis divatos és látványos. Ráadásul több megoldás közül is választhattok!

Gyors halloween jelmezre van szükséged a gyerekednek? Öltöztesd vámpírnak! Egyszerű, de mégis látványos megoldás, nem kell hozzá más csak egy köpeny, vagy még az sem. És általában a gyerekek is imádják ezt a halloween jelmezt, mert a vérszívók nagyon divatosak mostanában. Ráadásul többféle stílus közül választhattok, attól függően, hogy melyik áll hozzátok a legközelebb és, hogy mennyi idő van az elkészítésre.

Klasszikus vámpírjelmez halloweenra

Szuper Halloween jelmez gyerekeknek: vámpír

Egyszerűbb változat

Szuper Halloween jelmez gyerekeknek: vámpír

Modern vámpírlány

Szuper Halloween jelmez gyerekeknek: vámpír

Kicsi Edward Cullen

Szuper Halloween jelmez gyerekeknek: vámpír

A ruha mellett a vámpírjelmez egyik fontos eleme a vámpírfog, amit pár száz forintért beszerezhetsz a játékboltban. A másik pedig a szuper vámpír smink. Kicsit vagy éppen nagyon, de sápadtabbá kell tenni a gyerkőcöt és a fekete karikák is fontosak a szem alá. Esetleg jöhet néhány festett “vércsepp” a szájhoz. Itt egy tutorial videó, ez segít lépésről lépésre elkészíteni a sminket. Halloweenozásra fel!

Még több halloween jelmez gyerekeknek az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top