Otthon

Hét órát autózott, hogy visszaadja az elveszett kulcsokat

Habozás nélkül autóba ült az üzletvezető, és majdnem 600 kilométert vezetett oda-vissza, hogy visszaadja egy vevő kulcsait.

Szinte hősként ünneplik annak a bageles üzletnek a vezetőjét, aki 7 órát utazott, hogy visszaadja egyik vásárlójuk elvesztett kulcsait.

Diana Chong csak beugrott a New York-i Bagels 101 nevű üzletbe, hogy vegyen egy kávét és pár bagelt. Autóba ült a férjével, majd egészen a Pennsylvania állambeli Honesdale-ig utaztak, ami 290 kilométer New Yorktól.

A nő csak akkor jött rá, hogy elhagyta a kulcsait, amikor hazaért, és beült volna a családi autóba, de a slusszkulcs nem volt meg.

Rögtön hívta a bageles boltot, ahol egyből tudták, miről van szó. Chongnak azonban szüksége volt a kulcsokra, de mivel szombat volt, a posta nem jöhetett szóba. Hétfőn dolgoznia kellett, a férjének is, és szükségük volt mindkét kocsira.

„Majd én eljuttatom hozzád” – mondta az üzletvezető, és bár a feledékeny vásárló ellenkezett, a férfi azonnal autóba ült, és elvitte a kulcsokat. Proscia 3 és fél órát vezetett, majd ugyanannyit vissza, vagyis 7 órájába került a kedves gesztus. Ráadásul másnap két óra alvás után ment dolgozni.

A nőt nagyon meghatotta a férfi segítőkészsége, a bageles pedig szerényen azt mondta, csak azt tette, ami helyes.

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top