Otthon

Cukiság! Ez a kutya minden este besurran a szomszéd gyerekekhez fürödni

Természetesen akkor nem olyan lelkes, amikor otthon kellene fürödnie.

Amikor Aeida, a staffordshire terrier ausztrál családjához került, egyből összehaverkodott a szomszéd kutyával, Cashew-val. Azért, hogy a két jóbarát sülve-főve együtt lehessen, a családok egy átjárót szereltek fel házuk közé, hogy a kutyák átjárhassanak egymáshoz. Aeida a szomszédok kisgyerekeit is nagyon megszerette, és kutya haverja mellett velük is sok időt töltött.

„Aeida nagyon barátságos, és hatalmas szíve van – mondja gazdája, Nicole Ackehurst –, tényleg mindent és mindenkit szeret, különösen a szomszédaink gyermekeit.”

Néhány héttel ezelőtt Aeida tulajdonosai nem találták estefelé kedvencüket, arra gondoltak, hogy biztos Cashew-val játszik. Egészen addig, amíg a szomszédok nem küldtek egy üzenetet, hogy Aeida bemászott a gyerekeik mellé a fürdőkádba, és velük pancsol.

Nagyon meglepődtek az eseten, mert a fekete kutya ki nem állhatja a fürdést, de úgy tűnik, úgy már nincs  gondja vele, hogy az általa imádott gyerekekkel teheti.

Azóta Aeida szinte minden este átsurran a szomszédba, hogy csatlakozzon a gyerekekhez fürdéskor. Ez vált az új kedvenc hobbijává, amit egyébként szomszédok sem bánnak, szeretik, amikor náluk van.

A gazdájának sincs ez ellen kifogása. „Fürdéskor csatlakozik hozzájuk mindig, amikor csak alkalma adódik rá” – mondta.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top