Otthon

A Facebookon akarta közvetíteni az apa, ahogy felrobbantja a házát

A férfi összeveszett a nejével, berúgott, majd élőzni kezdett a Facebookon...

Egy hajdúnánási férfi szeptember 1-jén összeveszett a feleségével, majd italozni kezdett. 17:00 óra körül, már erősen ittasan, egyedül tartózkodott a családi házban, ahol egyébként nejével és kiskorú gyermekével él. A konyhában a gázcsővezeték csapját kitekerte, így a gáz szabadon áramlott a helyiségbe. Ezután a gázcsapot többször kinyitotta és elzárta.

A férfi mindezt élőben közvetítette a Facebookon, és kijelentette azt is, hogy a házat fel fogja robbantani. Ennek köszönhetően viszont többen tudomást szereztek arról, hogy mit művel, értesítették a családtagjait, akik azonnal a rendőrség segítségét kérték.

mobiltelefon okostelefon facebook

A kép illusztráció! (iStock)

A rendőrök 17:10 perckor érkeztek a helyszínre, az ingatlan udvarán lévő gázvezetéket elzárták, majd a lakásba bementek. Ekkor észlelték, hogy a férfi a konyhában elzárta a gázcsapot és megkezdte a ház szellőztetését.

A bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen a Hajdúböszörményi Járási Ügyészség közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt emelt vádat a Hajdúböszörményi Járásbíróságon. A büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban a járási ügyészség indítványt tett arra, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján ítélje a vádlottat felfüggesztett börtönbüntetésre.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top