nlc.hu
Otthon

Facebookozással bukott le a betörő

Úgy bukott le a betörő, hogy a betörés helyszínén egy órát Facebookozott egy számítógépen

A rendőrség már hűlt helyét találta annak a betörőnek, aki betört a Cibakházi kft. irodáiba. Csakhogy az egyik számítógép bekapcsolva maradt, és mint kiderült, a betörő egy órát Facebookozott a gépen.

A kunszentmártoni rendőrség már csak azután érkezett a cibakházi kft, hogy egy betörő május 4-én 6 óra és május 5-én 6 óra között egy ismeretlen személy ott tartózkodott. Az iroda pincebejáratán keresztül jutott be a pincébe az ajtó felfeszítésével, de onnan nem vitt el semmit. Később egy ablak betörésével jutott be a főépületbe, ahonnan szeszesitalokat és egy sárga párnahuzatot vitt magával – írja a police.hu.

A számítógép a betörés helyszínén (fotó: police.hu)

A számítógép a betörés helyszínén (fotó: police.hu)

A rendőrség a bejelentést követően érkezett a helyszínre, és azt vették észre, hogy az egyik számítógép az irodában bekapcsolva maradt. Mint kiderült, egy órát Facebookoztak a gépen, és aki belépett, az semmilyen módon nem kapcsolódott a kft-hez vagy az ügyfélköréhez. Végül a Facebook bejelentés alapján jutottak el ahhoz a 22 éves cibakházi lakoshoz, akit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogtak és előállítottak a Tiszaföldvári Rendőrőrsön. A gyanúsított nem tagadta tettét, és azt is elmondta, hogy az ellopott szeszesitalokat mind megitta. Ennél már csak az a “kollégája” volt meredekebb, aki betörés közben a helyszínen aludt el.

Pancser betörőkről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top