Otthon

Kis híján fűtés és meleg víz nélkül maradt az ünnepekre négy zuglói lakás

Szivárgás miatt kikapcsolták a gázt, a szolgáltató csak januárban akarta megjavítani.
gázszerelő fűtés

Kis híján fűtés nélkül maradt négy lakás egy zuglói társasházban az ünnepekre. Az egyik lakó az ATV Híradóját kereste meg azzal, hogy szivárgás miatt kikapcsolták a gázt, a szolgáltató azonban csak januárban hajlandó intézkedni. Előbb január közepére, majd leghamarabb január 6-ára ígérték nekik a javítást.

Amikor a hírműsor  stábja a helyszínen járt, szerelők jelentek meg a társasháznál. A kivitelező cég műszaki igazgatója, Sólyom Péter Gábor úgy nyilatkozott: a szolgáltatótól megrendelték a mérőórák leszerelését, amit a következő napra igazoltak vissza, de az idő rövidsége miatt azt kérte tőlük a szolgáltató és a társasházkezelő is, hogy a munkát a holnapi napon fejezzék is be.

„Ők egy műszaki biztonsági felülvizsgáló kollégát kiküldenek, és amennyiben tömörnek ítéli meg a hálózatot, a gázszolgáltató a helyszínre érkezik, visszaszerelik az órákat és visszaszerelik a gázt” – ígérte.

(Nyitókép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top