Otthon

Véletlenül vette észre elkóborolt kutyájának képét egy menhely gazdikereső hirdetésen

A három éve elveszett eb fotóját egy sörösüvegre nyomtatták rá.

Egy minnesotai nő teljesen véletlenül talált rá három éve elveszett kutyájára, miután egy Floridai sörgyár rányomtatta a menhelyi ebképét a sörösüvegekre. Monica Mathis a közösségi médián akadt rá a Motorwork Brewing nevű cég akciójára, akik így akartak szerető gazdit találni a menhelyi kutyusoknak.

Facebook / Motorworks brewing

Monica, aki Floridában élt, mielőtt Minnesotába költözött volna, azonnal ráismert elveszettnek hitt kutyájára, akit a menhely Day-Day-nek nevezett el. Az eredetieg Hazel névre hallgató eb igazi menekülőbűvész volt, aki gyakran elcsatangolt otthonról. Mathis, amint meglátta a hirdetést, azonnal felvette a kapcsolatot a menhellyel, és megosztotta azokat az információkat, melyek kétséget kizárólag bizonyítják, hogy ő Hazel gazdija.

Nem sokkal később Hazel visszakerült eredeti gazdijához, a menhely pedig nyomatékosan felhívta a kutyatulajdonosok figyelmét arra, hogy mikrochipezzék kedvenceiket.

(Upi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top