Otthon

40 napot élt túl önállóan, egy lakásba zárva egy vuhani macska

Még kölykei is születtek közben.
macska vuhan

Egy Vuhanban élő nőstény macska, Le Le gazdái megfertőződtek a koronavírussal, ezért kórházba kellett vonulniuk. Mivel nem tudták, hogy az otthonuk mennyire fertőzött, ezért senkit sem kértek meg, hogy távollétükben gondozza az egyébként vemhes cicát. Felbontottak neki egy nagy csomag macskaeledelt, bekészítettek almot, illetve nyitva hagyták az erkélyajtót, ahol tiszta vizet is talált, majd rázárták a lakást és a legjobbakat remélve sorsára hagyták az állatot.

A bársonytalpú gazdái végül 40 napig voltak kórházban, így arra számítottak, hogy már nem találják életben kedvencüket. Amikor azonban hazaértek, Le Le a legnagyobb meglepetésükre nagyon is életben volt, és négy cuki kiscica szaladgált körülötte.

Az anyamacska a normál súlya felére fogyott le, a kölykök azonban tökéletesen egészségesek. A család aranyhala már nem volt ilyen szerencsés, azt ugyanis a cicus minden bizonnyal kifogta az akváriumból és elfogyasztotta.

A kismacskák a Xiaowu, Hanhan, Xiaojia és Youyou neveket kapták, ami így együtt, kínai nyelven azt jelenti: Vuhan harcol.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top