Otthon

Autót kapott ajándékba a cica, imádja a járgányt

Tönkrement Frank macska fekhelye, a gazdák kénytelenek voltak újat venni. Féltek, hogy nem fog neki tetszeni, pedig nem volt miért aggódni.

Két éve már, hogy Ben Vroomans adoptálta Frank nevű macskáját. Frank az örökbefogadás után távolságtartó cica volt, de ahogy telt-múlt az idő, megtört a jég, megszokta gazdáját, és csodacuki, vicces macsek lett belőle. Sőt, Vroomans állítja, viccesebb macskával még az életben nem találkozott. “Megismertük egymást, és mára rájöttem, hogy fantasztikus egyéniség, sőt: olyan vicces cicus, hogy a baráti köröm is rajong érte – magyarázta a férfi a The Dodónak. – Követ mindenhova, ő az én kis nyávogó árnyékom.” 

Franket nem igazán érdeklik a játékok, ellenben nagyon szereti a kartonból készített vackokat. Miután az előző tönkrement, gazdái nekiláttak, hogy újat keressenek neki, de kartonkanapé helyett egy kartonautó jött szembe, hát az vették meg neki. Aggódtak is, hogy a macska nem fogja szeretni, de az ellenkezője történt, Frank rajong érte. “Ő nem holmi kismacska, ő már túl van a gyerekes dolgokon – közölte Ben. Töf-töf: 

Őrület, mi folyik az állatvilágban: 

Cuki cica néz az ég felé

Ez a macska nem az a macska, képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top