Otthon

Unatkozott a karanténban, az ablakpárkányon talált barátot

Egy férfi nagyon egyedül érezte magát a párizsi lakásában, ezért elkezdte etetni a galambokat.

Kris Duncan egy párizsi lakásban rekedt a koronavírus miatti karanténban. Unatkozott, ezért elkezdett némi eleséget rakni az ablakpárkányára, hátha néhány madár majd felvidítja. A galambok elkezdtek rájárni a morzsákra, de a nagy állatbarát Krisnek feltűnt, hogy az egyik galamb mintha más lenne.

Galamb repül az égen.

A galambok sokat vesződnek a lábukra tekeredett zsinegekkel (Illusztráció: Pexels.com)

Nem tudott rendesen járni és ez láthatóan eléggé idegesítette” – mondta a The Dodo-nak Kris, aki arra is gyorsan rájött, mi lehet a madár baja. Egy húr tekeredett ugyanis a galamb lábára.

Kris elhatározta, hogy megszabadítja a húrtól valahogy a galambot, de ehhez a madár bizalmába kellett férkőznie. A sok etetéssel a galamb bízni kezdett és néhány kísérlet után engedte, hogy a férfi megfogja és levegye róla a béklyó nagy részét. „Sok idő és erőfeszítés volt, de megérte, nagyon boldoggá tett” – mondta Kris, aki megpróbálja teljesen megszabadítani a galambbarátját a lábára tekeredett húrtól.

Galambok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top