Otthon

45 év alatt egyszer sem ágyazott be a férj, most a felesége röhög a próbálkozásain

66 éves korában nyugdíjba vonult Jim Sterling, és megbeszélte a feleségével, hogy ezentúl jobban besegít a házimunkába. 45 év után aztán először beágyazott, a felesége, Joanne azóta is próbálja feldolgozni az élményt.

Joanne Sterling a Facebookon teszi közzé férje, Jim ágyazási próbálkozásait, aki láthatóan hadilábon áll a sok párnával, és nem nagyon tudja, hogy mit kell kezdenie velük. Egy biztos: kreatívan próbál hozzáállni a feladathoz, ha már 45 évig egyáltalán nem kellett foglalkoznia ilyesmivel.

Ágyazás 1

Ágyazási technika 1: a hullarejtegetés (fotó: Joanne Sterling Facebook oldala)

Jim azért vágott bele a nyugdíjazás után a házimunkákba, hogy levegyen némi terhet a felesége – aki szintén nyugdíjas – vállairól, ami mindenképp értékelendő gesztus. Arra azonban nem számított, hogy próbálkozásai a közösségi médiában viharos sebességgel terjednek majd. A férfi egyre jobban élvezi az ágyazás folyamatát, és egyre kreatívabb attrakciókat mutat be a párnák felhasználásával. Az összes képet az eredeti cikkben találod.

Ágyazás 2

Ágyazási tecnika 2: a háromszög (fotó: Joanne Sterling Facebook oldala)

Ágyazás 3

Ágyazási technika 3: Az amatőr (fotó: Joanne Sterling Facebook oldala)

Vidám történetek nyugdíjasokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top