Otthon

Úgy elázott az út Hajdúböszörményben, hogy horgásztak rajta

Az aktuális zivataros, sokszor viharos idő időnként elképesztő csapadékmennyiséget zúdít ránk egyszerre. Hajdúböszörményben a fiatalok kihasználva a folyóvá váló utcát horgászni mentek.

A felhőszakadás utáni több centiméteres folyó zuhatagban az autók is alig tudtak közlekedni, és bár néhány fiatal valóban horgászásra adta a fejét az úton, abban azért ők se nagyon bíztak, hogy fognak is valamit. Hal nem is akadt a horgukra, viszont a próbálkozásukról készült felvételt még a TV2 Tényekje is bemutatta, ahol egy nagyobb videós összeállítást közöltek az elmúlt napok extrém időjárásáról, benne jégesővel, villámlással és minden nyalánksággal.

A felvételen megszólaló időjós arra hívja fel a figyelmünket, hogy az elkövetkező napokban folytatódhat az izzasztó meleg és a viharos idő gyors váltakozása, és szélsőséges helyzetben az ország egyes helyein akár 50 milliméter csapadék is leszakadhat egyszerre. A meteorológus szerint az extrém időjárás a szervezetünk számára is megterhelő lesz.

Minden, amit tudni szeretnél a mostani időjárásról, de nem volt kitől megkérdezned:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top