Otthon

9000 fős várólista van ebben a szállodában, a képeket elnézve, nem csodáljuk

Nagy élmény lehet egyszer a szabad ég alatt megszállni.

Falak nélküli szállodaszobáért állnak sorba az emberek, de ez egyáltalán nem meglepő. A kényelmes ágyból ugyanis teljes kilátás nyílik a Svájci Alpokra.

9000 fős várólista van ebben a szállodában

 (Fotó: zero real estate)

A művészeti projektből szállodává avanzsáló tervet a Zero Real Estate szállodaláncokat üzemeltető cég valósította meg két művész segítségével.

A projekt vezetője azt mondja, először atomkatasztrófa esetére épített bunkereket adtak ki. Ekkor olyasmi történt, amire nem számított, azt mondja, sosem látott még olyat, hogy vendégek több pénzt ajánljanak egy „szobáért”, itt viszont az történt.

A bunkereket végül bezárták, és helyette lettek a szabad ég alatti különleges hotel. Összesen 7 ágy van az Alpokban (ide kattintva lehet őket megnézni) 251 euróért éjszakánként. A meghirdetés első napján teljes 2020-ra beteltek, és maradt 9000 jelentkező a várólistán.

A szobához „modern komornyikok” vannak, akik ágyba viszik az ételt a nehezebb terepen. Ha esik, a vendégeknek felajánlanak egy beltéri szobát is.

(via)

(Kiemelt kép: Zero Real Estate)

Különleges szállodai élmények

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top