Otthon

Sorsjegyet kapott a szülinapjára, 3 millió dollárt nyert vele

Elég olcsó ajándék egy születésnapra vett sorsjegy, de némi szerencsével hatalmas örömet lehet okozni vele. Egy ausztrál nőnek hatalmas mázlija volt.

A Victoria állambeli Meltonban, Ausztráliában élő nő elmesélte, hogy a férjétől születésnapjára kapta a nyertes, 2,9 millió dollárt érő sorsjegyet. A házaspár egyébként nem szokott gyakran játszani, egyszerűen a férfinak a boltban járva beugrott, hogy vennie kellene egy sorsjegyet, magyarul jó helyen járt jó időben – írja a upi.

Egy kaparós sorsjegy (fotó: Getty Images)

Egy kaparós sorsjegy (Fotó: Getty Images)

Később azzal a mondattal adta át az ajándékot, hogy „Ez a szelvény boldoggá fog tenni”, de ezt akkor még csak viccnek szánta. A vicc próféciának bizonyult, ugyanis kiderült, 2,9 millió dollárral gazdagodtak általa. Vasárnap aztán a feleség azzal kívánt boldog apák napját a férjének, hogy visszaküldte neki a sorsjegyet azzal, hogy ez őt is boldoggá teszi majd. A pénzt először a konyhájuk renoválására, valamint egy nagyobb családi vakációra kívánja fordítani.

Ha olvasnál még óriási mázlistákról, akkor erre tessék:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top