Otthon

Rettenet bizarr karácsonyi dekorációt vont vissza a boltok polcairól a Bunnings

A kikötözött rénszarvast baltával dobáló Mikulás nem volt éppen a legjobb ötlet.

Szeptember vége van, ez pedig, tudjuk jól, csak egy dolgot jeletnhet:

érkeznek az első karácsonyi cikkek!

Aggódni azért nem kell, ez nem olyan cikk lesz, egyszerűen szeretnénk megmutatni az év leginkább elbaltázott (bocsánat a szóviccért) karácsonyi dekorációját. A gyártóknak még sok idejük van felül-, illetve alulmúlni a Bunnings próbálkozását, de mi nem tudjuk elképzelni, hogy bárkinek is sikerül, az elismerést tehát már most bátran odaajándékozzuk. Erről van szó:

Forrás: Bunnings

Forrás: Bunnings

Igen, jól látjátok, ez a Mikulás, amint baltával dobálja a kikötözött rénszarvasát, mindezt meggyőző mérető, 130 centi magas, felfújható kivitelben. Mindezt 129 ausztrál dollárért, azaz nagyjából 30 ezer forintért árulták; szándékuk szerint tökéletes poén ez azoknak, akik előszeretettel figurázzák ki a karácsony körüli őrületet.

A vicc azonban visszaütött: az internet azonnal szétszedte a bizarr terméket; igaz, nagyon sokan kiállnak mellette, mondván, nem sért ez senkit, nem kell az egészet komolyan venni. Egy felhasználó azonban azt írta, kislánya sírva fakadt a dekorációt látva, és sokáig tartott lenyugtani és megmagyarázni neki, hogy a Mikulás igazából nem akarja bántani a saját rénszarvasait, főleg nem baltával. Amikor elmondta neki, hogy ez egy bevett cirkuszi trükk, a gyerek még jobban megijedt: azt kérdezte, mi van, ha a Mikulás elvéti a dobást? 

Az ausztrál vásárlóknak tehát be kell érniük a cég „normálisabb” felfújható dekorációival, mint például a szaxofonozó és a cápán lovagló Mikulás.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top