Otthon

Ez a legijesztőbb halloween-dekor most Amerikában

Májusban kezdte építeni egy nyugdíjas, és nemhogy a környék, lassan a fél világ a csodájára jár. Vagy éppen kiborul tőle.

Amerika díszbe borul halloween idején, a honpolgárok kedvét pedig a koronavírus-járvány és a közelgő elnökválasztás sem szegi, ők készülnek az ünnepre. New York államban egy házról készült kép és videó eközben önálló életre kelt a neten, ugyanis a házra egy gigapókot telepített a tulaj. 

„Túl sok rossz dolog történt idén, és arra gondoltam, hogy a halloween sem lesz olyan, mint szokott. Úgy éreztem, hogy egy kicsit többet kell most ebből kihoznunk” – közölte a nyugdíjas Moomow, aki még májusban elkezdett építeni egy gigantikus pókot, ami egy pókhálón ereszkedik a házára a tetőről egészen a földig. Így: 

@eastaurorany

#halloween2020 #eastaurorany #fyp

♬ Halloween – Main Title Theme – Best Movie Soundtracks

 

A TikTokra feltöltött videót már több mint 8 millióan látták. Egyesek szerint a pók olyan ijesztő, hogy a gyerekek nem mernek majd odamenni a házhoz, amikor édességet gyűjtenek halloween estéjén, mások pedig azt mondják, hogy ők is ott akarnak élni, ahol ilyen díszek készülnek. 

„Képzeld csak el, hogy felöntesz a garatra, és meglátod ezt” – szólt egy komment.

A környék egyik lakójának viszont annyira tetszik az alkotás, hogy minden este arra sétál a gyerekeivel, és megnézik a pókot. 

Így készülj az ünnepre: 

Ez a legijesztőbb Halloween-dekor most Amerikában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top