nlc.hu
Otthon
Ügyes trükkel mentené a halloweeni cukorkavadászatot egy amerikai nő

Ügyes trükkel mentené a halloweeni cukorkavadászatot egy amerikai nő

Ha nincs Wendy, a koronavírus-járvány még a halloweeni cukorkavadászatnak is keresztbe tehetett volna.
Zseniális ötlettel mentené a halloweeni cukorvadászatot.

Mikor megtudta, hogy Los Angelesben idén nem engedik a gyerekeknek a halloweeni cukorkavadászatot, Wendy Winter nagyon elszomorodott. „Egyre csak az járt a fejemben, hogy mi lesz akkor, ha ez nálunk, Denverben is így lesz majd”nyilatkozta a Good Morning America újságírójának, majd hozzátette, egyfolytában négyéves kisfia járt a fejében: hogy ő mennyire csalódott lenne, ha idén nem mehetne át a szomszédokhoz édességért.

Azért, hogy a gyerekek is örüljenek, de közben egy család se kerüljön fölöslegesen veszélybe, Wendy a szokásos halloweeni dekoráció mellett olyan megoldást talált ki, ami mindenkinek jó: teletűzdelte az előkertjét hurkapálcikára erősített csokoládékkal, cukrokkal és nyalókákkal. Az anyukának sikerült meggyőznie a szomszédokat is, hogy tartsanak vele. „Különösen az idősebb szomszédok örültek az ötletnek: nem kerülnek veszélybe, a verandáról pedig végignézhetik a vadászatot, meg a picik örömét.”

Kreatív halloweeni ötleteket keresel? Íme, néhány: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top