nlc.hu
Trend

Halloweenes arcmaszk

A halloween a szájmaszkbizniszen is nyomot hagyott, mutatjuk a legjobbakat

Itt vannak az idei legbizzarabb halloweeni szájmaszkok!

Bármennyire is reménykedtünk benne, a halloween idén egészen más lesz. Még mindig bújhatunk jelmezbe, azonban nem tanácsos most nagyobb halloweeni bulikat tartanunk. Vagy ha igen, akkor azt is Zoomon, esetleg maszkban, nem is akármilyenben!

Horrorisztikus halloweeni szájmaszkok

Fotó: Unsplash

Számos hagyományos halloweeni tevékenység jelent idén nagy kockázatot a vírus terjesztésében, figyelmeztet az Amerikai Járványügyi Hivatal, a CDC. Javaslatuk az, hogy alternatív módokon készülődjünk az ünnepségekre, inkább kerüljük a kapcsolatot az emberekkel, a gyerekek pedig most ne járjanak házról házra, ahogy azt az angolszász országokban teszik ilyenkor. Biztos Müller Cecília sem javasolná a féktelen bulizást…

Aki mégis szeretné biztonságosan megadni a módját, és felvidítani, vagy épp megijeszteni a járókelőket az alkalomból, különféle halloweeni arcmaszk közül választhat. A Bored Panda összegyűjtötte most a legfrappánsabbakat, amelyek akár inspirációt is adhatnak a maszkkészítőknek.

Íme néhány:

Das Corona Maskenprojekt hat ein weiteres würdiges Ende gefunden 🙂 Danke an Gudula Pauli für dieses Geschenk und diesen epischen Rückblick! Ich fühle mich geehrt!

Közzétette: Matthias Kretschmer – 2020. június 14., vasárnap

Még több maszkőrület:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top