nlc.hu
Otthon

Bizarr ingatlanhirdetés

Kívül átlagos, belül több mint furcsa: ez minden idők legbizarrabb ingatlanhirdetése

Elsőre egy átlagos laknak tűnik, belül azonban egészen furcsa világok tárulnak elénk.

Egy nem mindennapi, ám kimondottan őszinte ingatlanhirdetésben 495 millió forintnak megfelelő amerikai dollárt kérnek egy házért, amely első pillantása ugyan egy átlagos laknak tűnik, de belülről egészen más a helyzet. A 3161 négyzetméteres házat virtuálisan is be lehet járni, így még arra is lehetőségünk van, hogy felfedezzük az igencsak bizarr szobákat.

Bizarr ingatlanhirdetés

Bizarr ingatlanhirdetés (Forrás: Twitter)

A ház kívülről egyébként teljesen átlagos amerikai ingatlannak tűnik, ám az 1970-ben épült épület falai között egészen furcsa dolgok fedezhetőek fel. A ház egyébként volt már templom, iskola, napközis otthon és vállalkozás is az évek során, talán ennek köszönhető az „eklektika” és néhány megmagyarázhatatlan dolog.

A tulajdonosok nem sokat foglalkoztak azzal, hogy a lehető legjobb állapotba hozzák belülről az ingatlant. Vannak szobák, ahol például dobozok hevernek egymás hegyén-hátán, ám többnyire azt nehéz megállapítani, melyik szoba milyen célt szolgál. Az egyik helyiségben például egy nagy kád található, egyesek szerint itt keresztelték meg a hívőket, amikor a ház még templom volt. Egy másik raktárrészben pedig tucatnyi pornó DVD sorakozik.

Talán a leggroteszkebb megoldás mégis a dupla vécés mosdóhelyiség:

A fotók tanulsága szerint a lakók nemcsak pornót szeretnek felhalmozni, de különféle elektromos konyhai eszközöket és energiaitalokat is. A virtuális sétára annyira rácuppant az internet népe, hogy egyre-másra fedeznek fel újabb és újabb bizarr és talányos részleteket, amelyekre magyarázatot keresnek a neten.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top