nlc.hu
Otthon
Először mesélik el a Fő utcai tragédiában elhunyt Ricsi bulitársai, hogy mi történt

Először mesélik el a Fő utcai tragédiában elhunyt Ricsi bulitársai, hogy mi történt

Még május 10-én ugrott ki az ablakon egy 17 éves fiatal. A rendőrség most kábítószerellenes oktatófilmet készít az esetből.
Először mesélik el a Fő utcai tragédiában elhunyt Ricsi bulitársai, hogy mi történt

Május 10-én a Fő utcában néhány tinédzser az egyik fiú érettségijét ünnepelte, együtt buliztak.

Az este tragédiával végződött, egyikük, a 17 éves Ricsi kiugrott az ablakon, és néhány nap múlva a kórházban meghalt.

Most az este pontos részleteit a 18 év körüli fiatalok mesélték el a rendőrök kérésére, amiből oktatófilm is készül, hátha elkerülhetők lesznek a hasonló tragédiák.

Az RTL Klub közölt részleteket, amiben a fiatalok elmondják, jacuzzis apartmant béreltek, többen elkezdtek kábítószerezni. Volt, aki amfetamint, füves cigit, mások LSD-bélyeget is. És ez általában a többi buliban is így volt.

Volt, aki alkohol mellett többféle drogot fogyasztott (és rosszul lett), ahogy az elhunyt Ricsi is, aki viszont zavarttá, agresszívvá vált.

A fiú apja a videóban elmondja, hogy szerinte ez a társaság, akikkel aznap éjjel bulizott, nem volt jó hatással az amúgy keményen sportoló fiúra. Ricsi édesapjának rossz érzése volt aznap este is, és leültette Ricsit, mielőtt elment a buliba és kérte, vigyázzon magára.

A gyerekek arról is beszámoltak, hogy a tragédia előtt Ricsi beleütött egy üvegbe, vérzett a keze, majd törni-zúzni kezdett. A többiek megpróbálták lefogni, de nem tudták, olyan ereje volt. Egy lány rántotta vissza, amikor először próbált kiugrani. Többjüket megütötte, ellökte. Ezután ment át egy másik szobába és kilépett az ablakon.

A buli résztvevői közül sokan lerohantak, hívták a mentőket. Ricsi a gyerekek szerint már akkor nem volt eszméleténél.

A teljes videót itt nézhetitek meg:

(Kiemelt kép: RTL KLUB)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top