nlc.hu
Otthon

Új nyitvatartás szerint működnek majd az üzletek

Az Aldi, a Lidl és az Auchan közzétette az új nyitvatartásukat

Továbbra is lehet náluk hétvégén is vásárolni, csak rövidebb idősávban.
Közzétette az Aldi és a Lidl az új nyitvatartásukat

A legújabb járványügyi intézkedések értelmében az üzleteknek 19 órakor be kell zárniuk, 20 órától pedig általános kijárási tilalmat vezetnek be. A nagy üzletláncok közül eddig még csak a Lidl és az Aldi tett közzé információt az új nyitvatartásról. Az Aldi szombaton csak hatig fogad vásárlókat.

Kedd éjféltől kötelező a maszkhasználat a közterületeken is.

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2020. november 10., kedd

A Lidl boltok is, hasonlóképpen a vonatkozó kormányrendelet alapján november 11-től hétfőtől szombatig 19:00-ig tartanak nyitva. „Vasárnap változatlanul nyitvatartással várjuk Önöket” – írták.

A Hvg megkeresésére a Spar annyit közölt, hogy várják a részletes szabályokat, amelyeket be fognak tartani. A Tesco és az Auchan honlapján és közösségi oldalán eddig nem jelent meg a nyitvatartás változásáról szóló információ.

Frissítés:

  • Az Auchan is hírt adott az új nyitvatartásról: Az áruházak egységesen hétfőtől vasárnapig reggel 6 órától 19 óráig lesznek nyitva. Ez azt jelenti, hogy több áruház az eddigieknél korábban kinyit, a zárás viszont a járványügyi intézkedések miatt mindenütt előbb, azaz 19 órakor történik. Az Auchan-benzinkutak egységesen 20 óráig lesznek nyitva, az automata kútoszlopok továbbra is 0-24 óra között üzemelnek. Az Auchan házhoz szállítási rendszere változatlan feltételekkel működik, de a megrendelt termékek helyszíni, áruházi átvételére csak 19 óráig van lehetőség.

További cikkeink a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban: 

Kiemelt kép: MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top